Aktuellt

Nu har du som medlem möjlighet att beställa gödsel inför hösten. Det är Roberto som beställer precis som vanligt. 

För att veta hur mycket han skall köpa behöver han veta snarast, dock senast 31 augusti, om du är intresserad. 

1 kubik (10-12 kärror) kostar 220 kr inkl. frakt

1/2 kubik (5-6 kärror) kostar 110 kr inkl. frakt.

skicka ett mejl med din beställning till : annica.nilsson@forsans-tradgardsforening.se så får du kontonr där du betalar in den summa du beställt för.

Det är bra om du betalar i förväg, allra senast på höststäddagen den 4 oktober. 

15. aug, 2013
0

Hej,

Inom kort kommer Roberto att ta emot beställningar av dem som önskar köpa stallgödsel för att ha till nästa år eller kanske lägga ut på landen redan i höst. Beställningen måste göras i förväg och även betalas i förväg för att det skall fungera. 

Mer information kommer senare. 

21. jul, 2013
0

Fick idag reda på att vår "gamle" ordförande och tidigare medlem i föreningen, Ingvar Vik, lämnat oss den 23 juni. Vi kommer att sakna Ingvar som mötesordförande på våra årsmöten. Ingvar kom alltid, oavsett väder, och ställde upp för den förening han tillhört i många år.

Det var alltid en glädje att möta honom, med sin lågmälda humor och sitt stora kunnande var han även efter att han lämnat vår förening en tillgång.

Begravningen kommer att ske den 30 juli kl. 13.45 i Hoppets kapell. Är det någon från föreningen som vill närvara, meddela Annica eller Ruth så gör vi sällskap.

Har du blivit utsatt för stöld/skadegörelse på din odlingslott är det du själv som måste göra en polisanmälan. Föreningen kan bara göra anmälan på sådant som är allmänt, tex skadegörelse på hus mm.

På polisens hemsida finns möjlighet att göra anmälan direkt annars kan man ringa 11414 och göra anmälan över telefon. Det är inte nödvändigt att besöka en polisstation.

Nu får vi hoppas att det här inte skall behövas, men det är bra att veta hur man går tillväga om det ändå skulle bli aktuellt. 

26. jun, 2013
0

Senaste kommentarer

13.10 | 16:49

Hej Danuta, gå in på Hur blir jag medlem och Intresseanmälan o...

13.10 | 16:48

Hej Susan, gå in på Hur blir jag medlem och Intresseanmälan i ...

13.10 | 16:43

Hej Anna, jag svarar dig på din mailadress. Hälsningar Eva

13.10 | 09:27

Hej. Jag har stått i kö i några år nu. Hur ser mina chanser ut att få en lott hos...