Aktuellt

Den här informationen har vi fått ifrån nätverket SoS-Söder om Söder. Kan vara bra om vi är observanta på främmande människor i vårt område.

"Stölder... i Björkhagen och Gubbängen har det varit en hel del stölder (nattetid) och vi har hört att även Hammarbyhöjden har råkat ut för detta. De kommer dit i bil och verkar som om de vet precis vad som är värdefullt att stjäla, det verkar kort sagt vara organiserad brottslighet!!!!"

24. jun, 2013
0

4 maj 2013

VATTNET

DÅ 3 KRANAR SPRUCKIT UNDER VINTERN KOMMER VATTNET ATT KOMMA IGÅNG I SLUTET AV VECKA 19 – BÖRJAN AV VECKA 20. RONNIE OCH HASSAN JOBBAR SÅ FORT DET GÅR MED ATT KÖPA IN DELAR OCH LAGA DESSA. HÅLL UT!

Fascinerande växters dag

EVENEMANG

Datum: 18 maj 2013 11:00 18 maj 2013 15:00 

Visningar i Bergianska trädgården i samarbete med ekologer, fysiologer och systematiker vid Institutionen för ekologi, miljö och botanik, Stockholms universitet samt Naturens hus.

Välkommen till en dag i växternas fascinerande värld. Under några timmar kan du träffa forskare och bekanta dig med högaktuell forskning på ett lättillgängligt sätt.

Indisk lotus och dess märkliga blad

 

Detta är den andra ”Fascinerande växters dag” som genomförs i hela världen (Fascination of Plants Day). Dagen är ett internationellt initiativ med målet att få så många människor som möjligt att bli fascinerade av växter och förstå vikten av växtforskning för vår egen nytta jordbruk, hortikultur, skogsbruk och miljön samt vikten att bevara natur.
Fascination of Plants Day

Tid: 18 maj
Fri entré till alla visningar inom ramarna för arrangemanget!
Plats: Alla visningar utgår från Gamla orangeriet, Bergianska trädgården

Senaste kommentarer

13.10 | 16:49

Hej Danuta, gå in på Hur blir jag medlem och Intresseanmälan o...

13.10 | 16:48

Hej Susan, gå in på Hur blir jag medlem och Intresseanmälan i ...

13.10 | 16:43

Hej Anna, jag svarar dig på din mailadress. Hälsningar Eva

13.10 | 09:27

Hej. Jag har stått i kö i några år nu. Hur ser mina chanser ut att få en lott hos...